Tech Me All

Tips ,Tricks notes and Quizes

Jose Mourinho har fulgt David Moyes og Louis van Gaal ved ikke at blive Manchester Uniteds langsigtede efterfølger til Sir Alex Ferguson.

Kun fire sæsoner siden blev han kæmper for at bryde ind i Hull City line-up, med Curtis Davies og Michael Dawson foran ham i hakkeorden. Siden da har han tjent sig selv en stor penge flytte til Leicester, cementeret sig i Gareth Southgate s blomstrende England trup og senest været forbundet med et skifte til Manchester United. Han synes sandsynligt, at endnu en gang, stjerne for hans nation mod Tjekkiet fredag ​​aften i en Euro 2020 kvalifikationskamp – live på talkSPORT.

Men hvad er ti ting, du ikke vidste om Maguire? talkSPORT.com har udforsket livet af den populære fodboldspiller og fandt ud af mere … SENESTE FODBOLD NYHEDER GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovede at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftet hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund meddeler, Mark Billingham som ny administrerende direktør tage handling Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme ‘han har gjort HANS BIT’ Tidligere Skotland chef siger, at han ville give Adam Johnson en ‘ny chance’ live på talkSPORT West Ham vs Everton: Eksklusiv kommentar, kick-off tid og hold nyheder Blow Celtic stjerne Tierney en n skade tvivl for Rangers spil Syng det Lær de ord for Ole Gunnar Solskjær er Manchester United sang 1. Han blev næsten udvalgt til at være over for den nye £ 50 note England højre back Kyle Walker sluttede sig til fremstød for at få et billede af Maguire ridning en enhjørning som udformningen af ​​den nye £ 50 note under VM.

Andragendet blev startet af Twitter-bruger Jonny Sharples og fået mere end 15.000 underskrifter. Det var være i erkendelse af Maguire forestillinger ved turneringen både på og uden for banen. Se dette indlæg på Instagram Iconic 🦄 En post deles af England (@england) den mar 5, 2019 ved 12:29 PST 6 Walker pressede på for dette at være den nye udformning af £ 50 note 2. Han gik for at støtte England som blæser på Euro 2016 i Frankrig – blot to år før VM Fremkomsten af ​​Maguire progression i spillet er blevet veldokumenteret, men det er perfekt repræsenteret ved det faktum, at han var en fan på euro i 2016.

Her kan han ses med hans hjælpere på turneringen. Lidt vidste han, at to år senere skulle han starte for sit land på et endnu større scene. Se dette indlæg på Instagram 2 år siden ser @england i Frankrig med mine kammerater.

Nu på flyet til Rusland. Hvordan tingene har ændret sig. #AlwaysBelieve 🦁🦁🦁 🇷🇺🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 En post deles af Harry Maguire (@ harrymaguire93) den 16. maj 2018 08:06 PDT 3. Hans første navn er ikke Harry Maguire mellemnavn er Harry. Hans første navn er Jakob – det ikke helt har den samme ring det, gør det? 4. Der er en grund, han er så god på bolden Et af Maguire udestående karaktertræk som en forsvarer er hans evne på bolden.

Med en stor build og stående på 6ft4ins der er en stor kvalitet at have, men der er en grund til hans kugle-spiller evner og Maguire afsløret hvorfor sidste år. Han sagde: ”Grunden til jeg er komfortabel på han bolden er, at da jeg var en ung dreng spillede jeg center-midtbanen, indtil jeg var 16-18 der markerede et tidspunkt havde jeg min 6ft4ins højde. ”Dette var en gang, jeg havde brug for støvlerne center-back alt fordi jeg var altid den største, chubbiest og højeste på banen.” 6 Maguire er stor på bolden 5. Talent kører i familien Talentet i Maguire husstand didn’ t stopper ved Harry.

Hans ældste bror, Joe, er to år ældre og i øjeblikket spiller for League Two side Crawley Town på lån fra Fleetwood Town. Mens hans yngre bror, Laurence, i øjeblikket spiller for Chesterfield og har kaptajn England C – landets ikke-liga side. 6 Joe Maguire i aktion for Crawley 6. Han forguder John Terry og Rio Ferdinand Maguire er Sheffield født og opvokset, og da han var ved at bryde ind i det første hold, han stræbte efter at være som Terry og Ferdinand.

Før opgradere til det første hold, sagde han: ”De var det bedste partnerskab omkring da jeg voksede op.” Maguire ville få yderligere med England på en VM end sine helte nogensinde gjorde. LIVE på talkSPORT Der er seks levende kommentarer på tværs af talkSPORT netværket i denne uge. Find ud af, hvad de er, og hvor man kan høre dem, nedenfor …

England vs Tjekkiet (fredag) – talkSPORT Walsall vs Barnsley (lørdag) – talkSPORT 2 Shrewsbury vs Portsmouth (lørdag) – talkSPORT 2 Gibraltar vs Irland (lørdag) – talkSPORT 2 San Marino vs Skotland (søndag) – talkSPORT 2 Holland vs Tyskland (søndag) – talkSPORT 2 7. Han var i League One Team of the Year for tre sæsoner kører efter at have brudt ind i det første hold på Sheffield United, Maguire blev en grundpille i line-up for de følgende sæsoner. Så god var hans skærme i hjertet af forsvaret, at han blev inkluderet i PFA League One Team of the Year i tre år i træk – og i sidste ende han tjente et skifte til Premier League side Hull City for £ 2.5million.

6 Maguire blev navngivet i PFA League One Team of the Year tre år i træk 8. Han har været med sin barndomskæreste i syv år Bag enhver stor mand, der er en stor kvinde – og det er ingen undtagelse med Maguire. Han har været med sin forlovede Fern i syv år, og parret blev forlovet i februar sidste år. Maguire har hjulpet Fern under progression af sin karriere og hjalp hende med universitet gebyrer.

Se dette indlæg på Instagram STK 🍸❤️ En post deles af Harry Maguire (@ harrymaguire93) den jul 22, 2018 07:36 PDT 9. Han ankom til sit første England kald op med sit tøj i en bin taske Maguire afsindigt ankommet på sin første nogensinde England træningssession på St Georges Park med alle hans ejendele i en bin taske – hvilket resulterede i mange på sociale medier siger han kiggede ligesom universitetsstuderende på freshers. I sidste ende viste det sig at være en sjov fra sin Leicester og England holdkammerat Jamie Vardy, med Maguire angivelse af: ”Jeg spurgte Vards hvad han bragte hans boder og skinnebenet i, og han var den, der sagde bin taske, så jeg tog hans ord.”6 Maguire afsindigt ankom England træning med en bin taske fuld af hans ting 10.

Han har tilnavnet ‘Slab-head’ Vardy er kendt for at være lidt af en spøgefugl og uundgåeligt det var ham, der gav Maguire et kaldenavn ‘ . Slab-head’ efter Maguire scorede sit mål mod Sverige, den angriber gatecrashed pressemødet efter kampen og sagde til sin holdkammerat: ’Hej, det er Jamie Vardy fra Vardy News – hvad er diameteren på hovedet’
Jose Mourinho har fulgt David Moyes og Louis van Gaal ved ikke at blive Manchester Uniteds langsigtede efterfølger til Sir Alex Ferguson.

Klubben annoncerede den portugisiske tabte job efter to og et halvt år på Old Trafford. 1 Mourinho er den seneste Man United chef til at miste sit job Mourinho overså klubbens værste start på en Premier League sæson siden 1990, forlader United sjette i tabellen og 19 point adrift af liga-ledere Liverpool. The Red Devils vil nu begynde deres fjerde jagt efter en permanent chef siden 2013, hvor Sir Alex pensioneret.

Sidste Fodbold Nyheder GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftede hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund annoncerer Mark Billingham som ny administrerende direktør gribe Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme så hvordan Mourinho rekord stak op mod Moyes og van Gaal? Mourinho varede længere end hans to forgængere – Moyes blev vist døren efter blot syv måneder, og tjeneste vodafone van Gaal fik ikke en tredje sæson.

Updated: April 16, 2019 — 9:46 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 8 =

Tech Me All © 2016 Frontier Theme